Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Service- en keukenliften

Vlot verticaal vervoer van goederen

Keukenliften.be installeert, onderhoudt en herstelt verschillende types elektrische serviceliften van het Duitse kwaliteitsmerk BKG.

De compacte BKG kleingoederenliften zijn technologisch sterk, betrouwbaar en kennen een lange levensduur. Dit type lift is uiterst geschikt om snel een kleine hoeveelheid materiaal tot 300 kg tussen verdiepingen te verplaatsen en is heel flexibel in gebruik.

Hebt u nood aan een stevige horeca keukenlift? Wenst u een vlotte servicelift voor uw winkel, kantoor of labo? Of zoekt u een handige servicelift in uw woning met meerdere verdiepingen?

Contacteer ons voor een prijsaanvraag en leg uw plannen aan keukenliften.be voor.

De installatie van een BKG keukenlift vereist geen ingrijpende aanpassingen aan uw pand. Dit lifttype wordt steeds gemonteerd op een zelfdragende structuur, waardoor er geen nood is aan versteviging van de omringende constructie.

Types

Brede keuze aan bedieningsmogelijkheden en afmetingen

Keukenlift nodig maar geen idee welk type? Keukenliften.be beschikt over een uitgebreide waaier aan BKG-modellen en uitvoeringen. U kan kiezen uit liften met deuren op vloerhoogte voor rollend materiaal en deuren op service- of manshoogte.

Verder kan u gaan voor klassieke scharnierdeuren of dubbele verticale schuifdeuren of een combinatie van beide, en enkele, tegenoverliggende of nevenliggende laaddeuren.

Ook de plaats van het liftmechanisme, namelijk naast, onder of bovenaan de schacht, kan in functie van de beschikbare ruimte gekozen worden.

Op zoek naar een snelle, veilige en duurzame keukenlift?

Vraag een prijsofferte!